Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Bij Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark Hilversum kun je gratis parkeren, waardoor je verblijf nog aangenamer wordt. Het hotel biedt ruime parkeergelegenheid achter het hotel, zodat je gemakkelijk je auto kunt parkeren zonder extra kosten.

Dankzij de handige locatie ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Hilversum, waar je kunt genieten van de vele bezienswaardigheden en gezellige restaurants. Gratis parkeren bij het hotel zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van je verblijf in Hilversum.

 

 

 

 

Gratis parkeren

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark beschikt over een eigen parkeerplaats met 160 parkeerplekken. De parkeerplaats bevindt zich voor het hotel en het parkeren op deze parkeerplaats is tegen betaling. Daarnaast beschikt het hotel ook over 4 parkeerplaatsen met 4 elektrische laadpalen. 

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark bevinden zich op het volgende adres: Utrechtseweg 16, 1213 TS Hilversum.

Voer bovenstaand adres in navigatie in of volg de routebeschrijving. Volg de borden op de A1 richting Amsterdam. Neem afslag 8 richting Hilversum. Vervolg je weg op de N201 richting Hilversum/Hilversum-Zuid. Ga verder op N524 richting de Diependaalselaan.

Sla rechtsaf naar de N524 richting de Loosdrechtseweg, sla daarna rechtsaf naar de Oude Loosdrechtseweg. Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Van Riebeeckweg. Sla rechtsaf naar de Soestdijkerstraatweg. Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark bevindt zich aan jouw rechterkant.

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend. 

  • Parkeergarage Gooiland
  • Parkeergarage Gooische Brink 
  • ParkBee Herenstraat 
  • Q-Park Hilvertshof