Restaurant Vivaldi

Vanuit het Pick Up Point bieden wij ontbijt en een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer.

TO GO menukaart

Lees de Covid-19 protocollen van Amrâth Hôtels

De informatie op onze website is voor het laatste geüpdatet op 24-02-2021.

Maak een reservering

Eten & drinken afhalen bij ons Pick Up Point

Eten & drinken afhalen bij ons Pick Up Point

Tot en met 15 maart 2021 is het restaurant en de bar gesloten en is er geen roomservice beschikbaar. Als alternatief hebben wij een speciaal Pick Up Point ingericht voor het afhalen van eten en drinken.  Vanuit het Pick Up Point bieden wij ontbijt en een variatie aan lunch- en dinergerechten, drankjes en versnaperingen aan waar u van kunt genieten in uw hotelkamer.

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Word uitgerust wakker in een prachtige omgeving en start uw dag met ons uitgebreide ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt. In ons restaurant geniet u in alle rust van uw kop koffie, Franse croissants en heerlijke sappen.

Het ontbijt wordt dagelijks voor u geserveerd op de volgende tijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: 07:00 tot 09:30 uur
  • Zaterdag: 07:00 - 10:30
  • Zondag: 08:30 tot 10:30 uur
High Tea

High Tea

Intiem voor twee personen of voor een groter gezelschap, van zoet tot hartig, elke High Tea is een feestje! Ook voor een aangeklede ontvangst met luxe patisserie of een drankje met een hartige specialiteit in de middag bieden wij volop mogelijkheden. Deze High Tea bestaat uit:

  • Glas Prosecco met luxe amuse
  • Assortiment sandwiches, klassiek belegd
  • Warme scones met clotted cream, marmelade
  • Diverse soorten pastries en bonbons
  • Inclusief diverse soorten luxe Ronnefeldt thee of koffie

Deze High Tea is te reserveren vanaf 2 personen en wordt 7 dagen per week van 13:00 tot 18:00 uur geserveerd voor € 29,00 per persoon.

Reserveer direct

Diner

Diner

Wilt u een gezellige avond dineren met vrienden, familie of collega’s? Bij Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum bent u van harte welkom.

Het hotel is de geschikte locatie voor zowel zakelijke als privé diners. Geniet van onze seizoensgerechten in het restaurant of op ons terras.

Bekijk ons menu