• Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark Kerst

Magische kerst bij Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Hilversum te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

Dineren tijdens de kerst

Tijdens de kerstperiode kun je terecht in ons restaurant om te genieten van een heerlijke lunch, high tea of diner. Ons kerstmenu is te reserveren in de periode van vrijdag 20 december tot en met zondag 7 januari.  Zo geniet je de hele kerstvakantie van een feestelijk en culinair diner.

Tijdens de kerstdagen kun je bij ons genieten van:

  • Een heerlijk, 3-, 4- of 5-gangendiner

Bekijk ons kerstmenu

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Hilversum? De medewerkers van Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark raden de volgende activiteiten aan:

  • Wintercircus Hilversum - Beleef de magie van het Wintercircus. Tijdens de voorstellingen kun je genieten van een internationale cast van prijswinnende topartiesten. Het Wintercircus Hilversum vindt plaats vanaf zondag 24 december 2023 tot en met maandag 8 januari 2024 op Sportpark Berestein.
  • Winter Village - Op de Brink in Laren kun je helemaal opgaan in de gezellige kerstsfeer. Tijdens de Winter Village kun je op de openlucht ijsbaan schaatsen en zijn er dagelijks diverse activiteiten om aan deel te nemen. De Winter Village is geopend van vrijdag 24 november 2023 tot en met zondag 7 januari 2024.