• It's Summer Time Amrâth Hotels Summer zomeractie korting

It's Summer time bij Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark

Laat de zomer tot leven komen in Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Hilversum te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Tijdens de zomer kun je terecht in ons restaurant om te genieten van een heerlijke lunch, high tea of diner. Onze keuken heeft een passie voor bewust en lekker eten en verwelkomt je graag tijdens de gezellige zomerdagen. 

Bekijk ons restaurant

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Hilversum gebruiken? De medewerkers van Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark raden de volgende activiteiten aan:

  • Stadsfestival Hilversum - Het Stadsfestival in Hilversum is een gezellig evenement waar je kunt genieten van muziek, kunst en lekker eten. Je kunt door de stad wandelen en genieten van verschillende optredens en activiteiten. Een leuke manier om de stad te beleven. Het festival vindt plaats op zaterdag 29 juni 2024.
  • Hilversum Muziek Festival - Is een jaarlijks evenement dat gewijd is aan diverse muziekstijlen, variërend van jazz en klassiek tot pop en wereldmuziek. Dit festival biedt een platform voor lokale en internationale artiesten om hun talent te tonen en trekt muziekliefhebbers uit alle hoeken van Nederland. Het festival vind plaats op maandag 8 juli 2024.
  • Wonderfeel Festival - Het Wonderfeel Festival in Hilversum is een ontspannen combinatie van klassieke muziek en de prachtige natuur. Je kunt hier genieten van diverse optredens midden een in de natuur. Het festival vindt plaats van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juli 2024.