Agenda

Rondleiding Dudok Raadhuis 2 jan 2020 - 31 dec 2020

Rondleiding Dudok Raadhuis

Onder leiding van een ervaren en enthousiaste gids kun je dit gebouw bezichtigen. Zo kom je in de meest bijzondere ruimten van dit rijksmonument. Tijdens de rondleiding wordt ook de toren beklommen (als het weer het toelaat). Vanaf deze 47 meter hoge toren heb je een prachtig uitzicht. De rondleiding start iedere donderdag t/m zondag om 13:30 uur en duurt 1,5 uur; reserveren is niet nodig. Tevens is er een permanente tentoonstelling over het werk en leven van Dudok.

Meer weten
Wijnspijs Wandeling 22 mrt 2020

Wijnspijs Wandeling

Trommel je vrienden, familie, geliefde of buurvrouw op en geniet op deze fijne zondagmiddag! Deze WijnSpijs Wandeling is echt iets voor de culinaire liefhebbers!

Meer informatie
Kermis 17 apr 2020 - 27 apr 2020

Kermis

Kermis Hilversum met spannende, leuke, grappige en coole attracties voor jong en oud. Met af en toe gratis entree in attracties en veel entertainment.

Meer informatie
Koningsdag en -nacht 26 apr 2020 - 27 apr 2020

Koningsdag en -nacht

Koningsdag en -nacht is weer zoals je van ons gewend bent. Laat je verwennen door knallende live optredens, een gemoedelijke sfeer, heerlijke dranken en smaakvol streetfood. Uiteraard sluiten wij koningsdag weer af met de bekendste band van heel Hilversum en omstreken…. Fusebox!

Meer informatie
Fietsexcursie Bevrijding Hilversum 3 mei 2020

Fietsexcursie Bevrijding Hilversum

Fietsexcursie langs plekken die herinneren aan de bevrijding. Met de gids van Albertus Perk rijdt u langs de Blaskowitzbunker waarvandaan de Duitse opperbevelhebber naar Wageningen reed om de capitulatiestukken te tekenen. U komt ook bij het vm. terrein van de NSF-fabriek waar de NSB’ers werden geïnterneerd en de monumenten die herinneren aan de bezettingstijd.

Kosten € 2,50

Meer informatie
Vuurwerk Bevrijdingsdag 5 mei 2020

Vuurwerk Bevrijdingsdag

Het Park Laapersveld is jaarlijks op 5 mei het decor voor een spectaculaire professionele vuurwerkshow. 
 
Hilversum City Run 17 mei 2020

Hilversum City Run

Hilversum weer in het teken van de jaarlijkse Hilversum City Run. Met start en finish op de Markt in Hilversum wordt het centrum van de Mediastad omgetoverd tot het strijdtoneel van het grootste sportevenement van ’t Gooi. Of je nou een getrainde atleet bent of op recreatief niveau hardloopt, Hilversum City Run biedt voor elk wat wils. En je kunt zowel individueel als in teamverband mee doen.

Meer informatie
Foodtruck Festival Eten op Rolletjes 21 mei 2020 - 23 mei 2020

Foodtruck Festival Eten op Rolletjes

Met tientallen mobiele keukentjes, live muziek en entertainment is het Dudokpark omgetoverd tot het mooiste openluchtrestaurant van Nederland.

Meer informatie
Hemelpop 21 mei 2020

Hemelpop

Nog geen plannen op Hemelvaartsdag? Op de kruising van de Spoorstraat en de Groest in Hilversum kan je genieten van live-muziek tijdens Hemelpop.

Meer informatie
Openlucht Filmvoorstelling 15 aug 2020

Openlucht Filmvoorstelling

Op zaterdag 15 augustus is het weer zover: Filmtheater Hilversum organiseert dan de openluchtvoorstelling in het Dudokpark.

Meer informatie
Wijnfestival Druif 30 aug 2020

Wijnfestival Druif

Alweer de 3e editie van Wijnfestival Druif. Hét wijnfestival waar de (wijn)druif centraal staat. Volop spannende en smaakvolle wijnen, heerlijke gerechtjes en swingende live muziek. En vooral gewoon heel erg gezellig!

Meer informatie
One Hilversum Festival 6 sep 2020

One Hilversum Festival

Het One Hilversum Festival is een gratis festival. Het One Hilversum festival brengt alle Hilversummers van verschillende culturele achtergronden, leeftijden en seksuele voorkeuren bij elkaar. Een dag in het park met afwisselende muzikale optredens, een podium, kraamjes met eten, drinken en non-food.

Meer informatie
Popronde Hilversum 8 nov 2020

Popronde Hilversum

De Popronde is het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. Geniet op verschillende locaties in Hilversum van door muziekindustrie geselecteerde aanstormende talenten!

Meer informatie