Agenda

Rondleiding Dudok Raadhuis 4 jun 2020 - 31 dec 2020

Rondleiding Dudok Raadhuis

Onder leiding van een ervaren en enthousiaste gids kun je dit gebouw bezichtigen. Zo kom je in de meest bijzondere ruimten van dit rijksmonument. Tijdens de rondleiding wordt ook de toren beklommen (als het weer het toelaat). Vanaf deze 47 meter hoge toren heb je een prachtig uitzicht. De rondleiding start iedere donderdag t/m zondag om 13:30 uur en duurt 1,5 uur; reserveren is niet nodig. Tevens is er een permanente tentoonstelling over het werk en leven van Dudok.

Meer weten
Openlucht Filmvoorstelling 15 aug 2020

Openlucht Filmvoorstelling

Op zaterdag 15 augustus is het weer zover: Filmtheater Hilversum organiseert dan de openluchtvoorstelling in het Dudokpark.

Meer informatie
Wijnfestival Druif 30 aug 2020

Wijnfestival Druif

Alweer de 3e editie van Wijnfestival Druif. Hét wijnfestival waar de (wijn)druif centraal staat. Volop spannende en smaakvolle wijnen, heerlijke gerechtjes en swingende live muziek. En vooral gewoon heel erg gezellig!

Meer informatie
One Hilversum Festival 6 sep 2020

One Hilversum Festival

Het One Hilversum Festival is een gratis festival. Het One Hilversum festival brengt alle Hilversummers van verschillende culturele achtergronden, leeftijden en seksuele voorkeuren bij elkaar. Een dag in het park met afwisselende muzikale optredens, een podium, kraamjes met eten, drinken en non-food.

Meer informatie
Popronde Hilversum 8 nov 2020

Popronde Hilversum

De Popronde is het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. Geniet op verschillende locaties in Hilversum van door muziekindustrie geselecteerde aanstormende talenten!

Meer informatie