Verblijf met het hele gezin in Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark, ligt centraal gelegen in de media stad van Hilversum. De ideale locatie voor jouw gezin!

Overnachten in Hilversum

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

 

Kindermenu

Na een dag vol van inspanning, zijn jullie natuurlijk toe aan een stukje ontspanning. Waar kan dat beter dan in de bar of in Restaurant Vivaldi? Terwijl de kinderen smullen van een eigen kindermenu, genieten jullie van de ‘Amrâth favorites’ of de Chef Special’s. De perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Bekijk ons kindermenu

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Hilversum? De medewerkers van Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Singer Laren - Bij iedere tentoonstelling worden ontdekkingstochten ontwikkeld. Er zijn kijk- en doebladen hierin staan kijkvragen en tekenopdrachten. Ontdekkingstochten helpen bij het samen kijken naar kunst. Niet alleen volwassenen kunnen hun hart ophalen. Ook voor kleine kunstenaars in de dop zijn er leuke activiteiten. De kinderen kunnen elke zondag aan de slag in het open kinderatelier. 
  • Speelpark Oud-Valkeveen - Vanaf eind maart is Speelpark Oud Valkeveen geopend. Dit speelpark is al meer dan 90 jaar een unieke speelplek voor jong en oud, midden in de natuur. Met meer dan 30 attracties en speeltoestellen, een indoor speelhal en theater kun je je de hele dag vermaken. De kinderen kunnen zich ook vermaken tijdens de interactieve shows in het Stronkeltje's Theater.
  • Midgetgolftuinen Lage Vuursche - Verscholen in de oude bossen van Lage Vuursche liggen de prachtige Midgetgolftuinen. Er zijn maar liefst 3 midgetgolfbanen met elk 18 holes waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Je kunt kiezen uit de Biljartbaan, de Gravelbaan of de Grasbaan. Kortom de ideale plek voor een heerlijk dagje uit in de natuur.